2016-09-27 13:36:17
Φωτογραφία για Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ» ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ
«Εκτελεστές συμβολαίων» επιτίθενται στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ. Ο Π. Σκουρλέτης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του διαγωνισμού λέγοντας ότι «οι καναλάρχες χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους» και υπογράμμισε ότι θα επιβληθεί ο νόμος για όλους.

«Από το πρωί εκτελεστές συμβολαίων κάνουν επίθεση που δεν έχει προηγούμενο», ανέφερε ο Π. Σκουρλέτης και κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι υπερασπίζεται την διαπλοκή. «Σε ένα είστε σαφείς. Στην υπεράσπιση της διαπλοκής», είπε και πρόσθεσε ότι: «Με μαζική υστερία και πλύση οι φίλοι σας οι καναλάρχες σας παρέχουν βοήθεια». Ο υπουργός είπε ότι μπαίνει τέλος στο καθεστώς της διαπλοκής και της αδιαφάνειας και ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο.

Η κυβέρνηση «έχει θράσος» που μιλά για τον διαγωνισμό, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ισχυριζόμενος ότι «στην Ε.Ε. δεν υπάρχει θεσμικό ή δικαστικό όργανο που να στηρίζει τις δικές σας αθλιότητες».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ