2012-05-17 15:26:41
Φωτογραφία για Και επίσημα προπονητής της Γκουανζού ο Λίπι!
Την απόκτηση του Μαρτσέλο Λίπι ανακοίνωσε η Γκουανζού Εβεργκράντε, η οποία πρόσφατα απέκτησε και τον Λούκας Μπάριος. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στους πάγκους μετά από απουσία δύο χρόνων επέστρεψε ο Μαρτσέλο Λίπι.

Ο 64χρονος μετά το Μουντιάλ του 2010 δεν είχε εργαστεί ξανά, όμως, σήμερα (17/5) η Γκουανζού Εβεργκράντε ανακοίνωσε την απόκτησή του

Η κινεζική ομάδα έχει δείξει διατεθειμένη να επενδύσει πολλά χρήματα για ν' ανέβει επίπεδο και έτσι μετά την απόκτηση του Λούκας Μπάριος έκανε δικό της και τον Λίπι, έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους προπονητές. Το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο κατέληξε τελικά σε γάμο, είχε ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο και αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος του ίδιου του Ιταλού:

"Αρχικά με προσέγγισαν πριν από τέσσερις μήνες. Ο πρόεδρος Χου Γιαίν και ο αντιπρόεδρος Λιου Γιογκζού μου έδειξαν τη διάθεσή τους να συνεργαστούμε. Έχω δει πολλά παιχνίδια του συλλόγου τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμάμαι τους αριθμούς και τις επιδόσεις τους και σύντομα θα ξέρω και τα ονόματά τους" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Λίπι.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του, το οποίο θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνων, όμως δημοσιεύματα αναφέρουν πως από τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους θα λαμβάνει το χρόνο 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ