2016-09-28 15:37:48
Φωτογραφία για Καμμένος σε Ιερώνυμο: Δεν θα συμφωνήσουμε σε τίποτα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα της ιεραρχίας
«ΑΔΕΙΑΣΕ» ΦΙΛΗ

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έσπευσε να καταστήσει σαφές ότι όσον αφορά το θέμα των Θρησκευτικών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε τίποτα αν δεν γίνουν δεκτά τα αιτήματα της ιεραρχίας».

«Σας διαβεβαιώ ότι και ο πρωθυπουργός δεν θέλει με κανένενα τρόπο - και δεν μπορεί - να αποκοπεί η ορθοδοξία από τη διδασκαλία και την κοινωνία» είπε ο υπουργός Άμυνας στον Αρχιεπίσκοπο.

Παράλληλα «άδειασε» - χωρίς να κατονομάσει - τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτα» τα όσα ειπώθηκαν. Ο ρόλος της Εκκλησίας είναι απόλυτα σαφής και στη διάρκεια της Κατοχής και στη διάρκεια της δικτατορίας υπήρξε αντίσταση εκ μέρους της Εκκλησίας» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Απο την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε ότι «στο συγκεκριμένο θέμα θα μας βοηθούσε πολύ να πάρουμε ως παράδειγμα τη Γερμανία που τα έχει λύσει αυτά τα ζητήματα με ωραιό τρόπο».

Παράλληλα όμως αναρωτήθηκε με νόημα: «Αν δεν έχει λόγο η Εκκλησία για τα θρησκευτικά ποιος έχει λόγο;».

«Πρέπει να συνεργαστούμε και οι δύο πλευρές από μηδενική βάση για το καλό του λαού» κατέληξε ο κ. Ιερώνυμος.ΠΗΓΗ: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=114164392
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ