2016-09-28 18:36:09
Φωτογραφία για ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την διαπλοκή και διαφθορά κατέθεσε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του στην συζήτηση για την παιδεία. «Δεν θα αποδράσετε, θα έρθετε να μιλήσετε εδώ με ονόματα και διευθύνσεις», είπε, χειροκροτούμενος από τους βουλευτές ο Αλ. Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι στην πρωτολογία του «Δόθηκε η ευκαιρία στον Μητσοτάκη να μιλήσει για την επικαιρότητα γιατί εδώ και ένα μήνα η χώρα βρίσκεται στο ρυθμό ενός καταιγιστικού βομβαρδισμού: οι άδειες. Μετά τον διαγωνισμό από κανάλια που δεν πήραν άδειες, από κανάλια που δεν έχουν άλλα θαλασσοδάνεια να πάρουν, από κανάλια που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει για πρώτη φορά να πληρώσουν, άνοιξε ορυμαγδός ότι η χώρα και η κυβέρνηση καταρρέει. Του έδωσα την ευκαιρία να τοποθετηθεί, αλλά προτίμησε να αποδράσει. Δεν θέλησε να λερώσει τα χέρια του ενδεχομένως γιατί του το συνέστησαν οι επικοινωνιολόγοι του ή γιατί την βρώμικη δουλειά την κάνουν άλλοι, οι καναλάρχες».

Αναφερόμενος στα θέμα της παιδείας ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Μητσοτάκη πως «το πρόβλημά σας είναι ότι μεροληπτείτε ενάντια στα δημόσια σχολεία υπέρ των ιδιωτικών». Τον επέκρινε ότι δεν ακολουθεί την συναινετική πολιτική στην οποία αναφέρεται γιατί κάνει «έξαλλη αντιπολίτευση» και αποχώρησε από τον Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ