2016-09-29 00:28:16
Φωτογραφία για Tα μάτια του γυάλιζαν από φθόνο, ήθελε να με εξοντώσει! - Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο ναυτικός!
"Tα μάτια του γυάλιζαν από φθόνο, ήθελε να με εξοντώσει!" , ανέφερε το θύμα Διαβάστε περισσότερα

Στο Εφετείο ο πρώην ναυτικός που πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του

Συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών και 6 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ επιβλήθηκε στον 68χρονο ναυτικό για απόπειρα ανθρωποκτονίας  από πρόθεση   ,κατά της εν διαστάσει συζύγου του,και για παράνομη οπλοχρησία , χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο 68χρονος υπενθυμίζεται πως  πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγο του, την ώρα που αυτή κοιμόταν, στο σπίτι τους στο Γάζι.

Νωρίτερα, ο δράστης  ισχυρίστηκε πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει αλλά πως γλίστρησε και έπεσε και το όπλο εκπυρσοκρότησε δύο φορές.

Το θύμα από την πλευρά του  θεωρεί πως ο 67χρονος το είχε προσχεδιάσει και δήλωσε απόλυτα σίγουρη γι αυτό.

Η ίδια τόνισε πως ο ναυτικός είχε αλλάξει από τότε που γύρισε από τα καράβια και πως τη μισούσε.


"Τα μάτια του γυάλιζαν από φθόνο!", ανέφερε  και πρόσθεσε πως ένιωθε ότι σχεδιάζει κάτι κακό και πως ήθελε να την εξοντώσει.

Μάλιστα, ανέφερε πως πιστεύει πως ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είπε πως ζούσαν συμβατικά για χάρη των δύο τους παιδιών και πως η ίδια του είχε αποκαλύψει πως είχε δεσμό με άλλο άνδρα , ένα χρόνο πριν.

Έτσι  αποκλείει το ένδεχομενο ζήλειας , καθώς έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα , και θεωρεί πως ο λόγος που όπλισε το χερι του ηταν οικονομικός αφού , όπως ανέφερε, μία εβδομάδα πριν το περιστατικό του είχε "κόψει" τα χρήματα.

Πρωτόδικα ο 67χρονος σήμερα άνδρας είχε κριθεί ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράνομη οπλοχρησία και είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια κάθειρξη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ