2016-09-29 09:53:17
Φωτογραφία για «ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ»
Σίγουρος για την εξέλιξη του ματς σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πραγματοποιήσει... σοβαρή εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, εμφανίστηκε ένας πρώην ερυθρόλευκος, ο Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος αντιμετώπισε τους «γαλαζοκίτρινους» την περασμένη Κυριακή καθώς αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού.

Ο επιθετικός της Κυπριακής ομάδας, μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 για τον ΑΠΟΕΛ: «Τον ΑΠΟΕΛ τον αντιμετωπίσαμε την Κυριακή. Είναι πολύ καλή ομάδα και η διαφορά με τις άλλες ομάδες φαίνεται. Κόντρα στον Ολυμπιακό και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα είναι εύκολα. Αν είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός νομίζω θα μπορέσει να πάρει τη νίκη».

Επίσης αναφέρθηκε στο πως ήρθε η ήττα της ομάδας του: «Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, ήμασταν καλοί, είχαμε και ευκαιρίες, όμως από ένα λάθος του αμυντικού μας δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Γιαννιώτα».

Για τα καλά σημεία του ΑΠΟΕΛ: «Από το κέντρο και μπροστά ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλός. Στην άμυνα έχει ένα θέμα. Δεν παίζει ο Ντε Καμάργκο, όμως έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Γιαννιώτας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Συνήθως γεμίζουν την περιοχή με 3-4 παίκτες και από εκεί κάνουν φάσεις».


Για τον Γιαννιώτα: «Θέλει να δείξει ότι έχει μία θέση στον Ολυμπιακό. Το αποδεικνύει σε κάθε ματς με τον ΑΠΟΕΛ όπως και με την Εθνική. Δεν του ήρθε άσχημα ο ΑΠΟΕΛ, πάει καλά εκεί».

Για το αν μπορεί η Κυπριακή ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως πρέπει δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ