2016-09-29 12:01:06
Φωτογραφία για Ο Ουζουνίδης περιμένει τον Ολυμπιακό και όχι τον Παναθηναϊκό
Ο φετινός Παναθηναϊκός δείχνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με την περσινή ομάδα. Εννοείται προς το καλύτερο. Αυτή τη χρονική στιγμή και παρά το χειρουργείο στο Αγρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέρματα 7-0. Ταυτοχρόνως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους ομίλους του Europa League σε αντίθεση με ότι συνέβη την περασμένη season και τον πρόωρο αποκλεισμό του. Παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο η «Γάτα» βλέπει τον Ουζουνίδη στο Τριφύλλι. Μήπως όμως ο επόμενος σταθμός του Ουζουνίδη θα είναι σε κάποια άλλη ομάδα; Μήπως ο προορισμός του θα είναι προς λιμάνι μεριά; Αυτό το ερώτημα είναι αρκετά εύλογο αν αναλογιστεί κάποιος τα όσα γίνονται φέτος στον Ολυμπιακό.

Πόσο μάλλον τώρα, που μέσα σε λίγες μέρες θα δώσει δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Το πρώτο φυσικά απέναντι στον Αποέλ για το Europa League και στη συνέχεια το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει εάν τυχόν ηττηθεί σε αυτά τα 2 παιχνίδια
. Έτσι κι αλλιώς η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έδειχνε ποτέ ιδιαίτερη στήριξη στους προπονητές του. Δε θα είναι και τόσο απίθανο λοιπόν να δούμε τον Ουζουνίδη να κάνει την επόμενη εβδομάδα τις πρώτες του προπονήσεις ως τεχνικός του Ολυμπιακού αν στραβώσουν τα 2 επερχόμενα παιχνίδια που μόνο εύκολα δεν είναι. Προφανώς η «Γάτα», δεν έχει λάβει στα υπόψιν της στο τι μπορεί να γίνει σε ένα τέτοιο σενάριο. Όμως θέλει να δυναμιτίσει το κλίμα στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού και μάλιστα πριν από το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Θέλτα. Τον ίδιο τον Ουζουνίδη να ρωτήσει κάποιος, πιθανότερο είναι να σου πει πως επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι ο Ολυμπιακός και όχι ο Παναθηναϊκός, παρά το αντίθετο.

Πηγή: newspao.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ