2016-10-01 16:13:07
Φωτογραφία για Γιατί ξέσπασε η Μαρία Κορινθίου: «Έχετε λυσσάξει όμως...»
Μία κλασική ερώτηση που κάνουν σε όλες τις παντρεμένες επώνυμες -και μη- κυρίες είναι πότε θα κάνουν παιδί ή αν έχουν ήδη, εάν σκέφτονται να αποκτήσουν δεύτερο.

Ωστόσο, επειδή αυτή η ερώτηση τείνει να γίνει καραμέλα, δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν δείξει εμφανώς την ενόχλησή τους κατά καιρούς και μεταξύ αυτών είναι και η Μαρία Κορινθίου.

Σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές προβλήθηκε βίντεο που τη δείχνει να ενοχλείται όταν τη ρώτησαν –για μία ακόμη φορά- για δεύτερο παιδί κι εκείνη απάντησε:

«Με αυτή την ερώτηση υποφέρω… Άντε πάλι, βαριέμαι… Να βάλω κασετοφωνάκι, πήγαινε σε προηγούμενη συνέντευξή μου και δες… τα ίδια έχω απαντήσει, βαριέμαι… 8 χρόνια μου κάνουν την ίδια ερώτηση, έχω σκυλοβαρεθεί να με ρωτάνε».

Αργότερα μέσα στη μέρα και επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, η δημοφιλής ηθοποιός ξέσπασε μέσα από το προφίλ της στο Facebook όπου ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα:


«Έχετε λυσσάξει όμως ……να ξέρετε ότι όλα έρχονται στα αυτιά μου! Ξέρετε εσείς ….Δεν πειράζει, κατανοώ κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με την πάρτη μου χωρίς να τους ενοχλώ! Δύναμη να ξέρετε μου δίνει και με πεισμώνει ακόμα περισσότερο να κάνω ακόμα πιο πολλά!

Συμβουλή: Η Κορινθίου είναι 15 χρόνια στον χώρο (πολλά όχι, αλλά ούτε και λίγα), έχω φάει πολλά σκατά αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα πως εγώ θα εξελιχθώ και θα ωριμάσω χρόνο με τον χρόνο με την δική μου δύναμη, αποφασιστικότητα και τέλος πάντων, μαγκιά ! Συμβουλεύω λοιπόν να κάνετε το ίδιο και να μην κοιτάτε τι έκανε η Κορινθίου και η κάθε Κορινθίου…. Μερσύ και γεια σας τώρα!»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ