2016-10-01 19:10:31
Φωτογραφία για Καμμένος: Λύση μόνο με αποχώρηση στρατευμάτων και κατάργηση εγγυήσεων
Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται δίπλα στην Κύπρο μέχρι την εξεύρεση λύσης που θα προνοεί την αποχώρηση όλων των στρατευμάτων και την κατάργηση των εγγυήσεων, έδωσε ο Ελληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική Κυβέρνηση στη σημερινή στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία στο πλαίσιο των εορτασμών για την 1η Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του μετά την παρέλαση, ο κ. Καμμένος είπε αρχικά πως σήμερα τιμούμε τους ήρωες, με το αίμα των οποίων γράφτηκε η ανεξαρτησία της Κύπρου. Λέγοντας πως η Κύπρος πλέον είναι ένα ανεξάρτητο ευρωπαϊκό κράτος το οποίο ωστόσο παραμένει σκλαβωμένο κατά το ήμισυ, και όσο παραμένει αυτή η κατάσταση,  “η μητέρα πατρίδα θα είναι εδώ προκειμένου να διασφαλίσει ότι η λύση που θα δοθεί θα είναι μια λύση που προϋποθέτει την αποχώρηση όλων των δυνάμεων κατοχής”.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως η Κύπρος είναι ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος που δεν χρειάζεται ούτε μεσολαβητές, ούτε εγγυητές, και πως η λύση του προβλήματος θα είναι η αποχώρηση των στρατιωτικών δυνάμεων και η μη ύπαρξη κάθε είδους εγγυήσεων. “Στην προσπάθεια αυτή, η Ελλάδα βρίσκεται δίπλα στην Κύπρο”, είπε και κατέληξε ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους.

ΠΗΓΗ: http://ikypros.com/?p=200745
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
9077 - Σαν βράχος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
9077 - Σαν βράχος
Η Μάχη των Γαυγαμήλων
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μάχη των Γαυγαμήλων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ