2016-10-03 01:00:17
Φωτογραφία για Όλα στραβά και ανάποδα πήγαν για την ΑΕΚ
Απροετοίμαστη, ανέτοιμη και με κάκιστες επιλογές από τον προπονητή της, παρατάχθηκε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Τα χάλια της είχε η ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς δεν κατάφερε να αντιδράσει στο Καραϊσκάκης, μπήκε στον αγώνα φοβισμένη και δεν επέστρεψε ποτέ. Πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή, φάνηκε η απουσία του Σιμόες, καθώς και του Αλμέιδα. Μια ΑΕΚ πολύ χειρότερη από την περυσινή στο ίδιο γήπεδο, παραδόθηκε στον Ολυμπιακό που νίκησε εύκολα με 3-0.

Και μπορεί το δεύτερο γκολ να ήταν μαι ευγενική χορηγία του Λαμπρόπουλου, που έμεινε στο γήπεδο 90 λεπτά και ο Σιμόες 90 λεπτά στον πάγκο, και το τρίτο να μπήκε από καραμπόλα απόκρουσης πάνω στον Φορτούνη όμως η αλήθεια είναι πως αυτό το σκορ θα μπορούσε να ειχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε μεγάλη τύχη στο πρώτο μέρος και εκεί που έδειχνε ο Ολυμπιακός να κουράζεται και να γίνεται ακίνδυνος προκαλώντας την ΑΕΚ να βγει μπροστά έδωσε ο Λαμπρόπουλος την ασίστ στον Μάρτινς και έγινε το 2-0
. Ολα ήταν λάθος από την πλευρά της ΑΕΚ. Τραγικό ήταν ότι έμεινε όλο το ματς μέσα ο Λαμπρόπουλος, τραγικό ότι πρώτη αλλαγή ήταν ο Πέκχαρτ που με τον Ηρακλή δεν έκανε σεφτέ, τραγικό το ότι βγήκε ο Πατίτο πριν τον Λάζαρο που δεν έκανε μισή καλή ενέργεια σε όλο το ματς. Και βέβαια έμεινε έξω ο Αραβίδης για να μπει πάλι ο Πλατέλλας που από αυτόν ξεκίνησε το τρίτο γκολ και όταν είχε την ευκαιρία να βγάλει τον Μπακασέτα μόνο για το 2-1 έστειλε την μπάλα ακριβώς εκεί που δεν την πρόλαβε ο παίκτης της ΑΕΚ. Και ενώ το ντέρμπι έληξε με την ΑΕΚ να παρουσιάζει τραγική εικόνα και να χάνει με 3-0, σε αυτό το παιχνίδι το 90λεπτο ολοκληρώθηκε με τον Κετσπάγια να πραγματοποιεί μόλις 2 αλλαγές.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ