2016-10-03 04:50:08
Φωτογραφία για Σε «Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Αθήνας» μετονομάζεται το ΤΕΙ Αθήνας
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spoudase.gr το ιστορικό ίδρυμα ΤΕΙ αθήνας μετονομάζεται σε «Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Αθήνας».

Η συνέλευση του Τεχνολογικού Ιδρύματος αποφάσισε την μετονομασία του από "ΤΕΙ Αθήνας" σε "Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Αθήνας".

Σύμφωνα με όσα τονίζει καθηγητής του Ιδρύματος η προτίμηση των υποψηφίων για ειδικότητες του Ιδρύματος, αναμένεται να αυξηθεί αφού πλέον ο τίτλος που θα φέρει το ίδρυμα θα είναι "Πανεπιστήμιο" διατηρώντας το στάτους της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όπως σημειώνει να ορθολογικοποιήσει την κατανομή των αποφοίτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση ανάμεσα στις Σχολές και τα τμήματα της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης και των Ιδιωτικών κολεγίων.

Ο καθηγητής προσθέτει πως υπάρχει σημαντικό πρόβλημα σχετικά με τον αριθμό ενδιάμεσου επιπέδου στελεχών στην Ελληνική Οικονομία όπως εργοδηγοί, τεχνίτες και άλλα που προκύπτουν από προγράμματα βραχείας διάρκειας. Το πρόβλημα αυτό θα επιλυθεί από τις αλλαγές που δρομολογούνται καθώς επίσης τα παραπάνω προγράμματ αθα μπορούν να παρέχονται εντός του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών, όπως δηλαδή μετονομάζεται το ΤΕΙ Αθήνας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ