2012-05-17 18:03:03
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Ο 91χρονος ελληνικής καταγωγής Φίλιππος Β της Αγγλίας την πέφτει σε ξανθιά!
Στα 91 του, το αίμα του Φίλιππου Β, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ από το 1949, βράζει ακόμη Όπως απέδειξε κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης του βασιλικού ζεύγους στο Μπρόμλει όταν, βλέποντας μια 25χρονη ξανθιά με κόκκινο φόρεμα το οποίο είχε το φερμουάρ μπροστά, γύρισε και είπε σε αστυνομικό «Υποθέτω ότι θα με συλλάβεις αν της το ανοίξω».

Ο αστυνομικός γελάει ακόμη. Η ξανθιά, μια 25χρονη που δουλεύει στο δήμο ως συντονίστρια των σχολικών λεωφορείων, πρώτα κοκκίνισε και μετά αναγκάστηκε να πάει σπίτι της για το απόγευμα.

Και ο Αγγλικός τύπος θυμήθηκε τις θεϊκές, ανυπέρβλητες και συχνά καρα-ρατσιστικές ατάκες που έχει ξεστομίσει κατά την διάρκεια επίσημων επισκέψεών του ανά τον κόσμο.

Αυτές είναι οι καλύτερες

«Σε έχουν ετοιμάσει για να σε ψήσουν σε φούρνο;», σε 90χρονη τυλιγμένη σε κουβέρτα λόγω κρύου κατά την διάρκεια της ίδιας επίσκεψης στην οποία την έπεσε στην ξανθιά.


«Μην μείνετε εδώ καιρό, γιατί θα γίνουν τα μάτια σας σχιστά», σε Άγγλους φοιτητές το Πεκίνο το 1986.

«Μοιάζει σαν να το έχει εγκαταστήσει Ινδός», σχετικά με ένα ετοιμόρροπο κουτί ασφάλειας κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο στην Σκοτία.

«Αν είστε συνέχεια κοντά σε τέτοιο σαματά, είναι λογικό που είστε κουφοί», σε ομάδα κουφών εφήβων που κάθονταν δίπλα σε μια μπάντα από την Καραϊβική.

«Μοιάζεις σαν να είσαι έτοιμος να πέσεις για ύπνο», στον πρόεδρο της Νιγηρίας που φορούσε παραδοσιακή Αφρικάνικη ενδυμασία.

«Πετάτε ακόμη ακόντια ο ένας στον άλλο;», στον αρχηγό των Αυστραλών αυτοχθόνων.

«Είναι ένα τεράστιο χάσιμο χώρου», σχετικά με την κόστους 18 εκ. Λιρών Αγγλική πρεσβεία στο Βερολίνο. Και μάλιστα κατά την διάρκεια της δεξίωσης για τα εγκαίνιά της.

«Πως κρατάς τους ιθαγενείς ξεμέθυστους για αρκετό χρόνο ώστε να περάσουν το τεστ;», σε Σκοτσέζο δάσκαλο οδήγησης το 1995.

«Αν έχει 4 πόδια και δεν είναι καρέκλα, αν έχει δυο φτερά πετάει και δεν είναι αεροπλάνο και αν κολυμπάει και δεν είναι υποβρύχιοι, οι Καντονέζοι το τρώνε», σε συνάντηση του Οργανισμού προστασίας άγριων ζώων.

«Εσείς έχετε τα κουνούπια, εγώ τους δημοσιογράφους», στην διευθύντρια κλινικής στην Καραϊβική

«Όταν ταξιδεύει κάποιος όσο εμείς, εκτιμά τις βελτιώσεις στον σχεδιασμό των αεροσκαφών, τον λιγότερο θόρυβο και τις περισσότερες ανέσεις. Αρκεί να μην ταξιδεύεις σε κάτι που ονομάζεται Οικονομική Θέση, που μου ακούγεται άθλιο», στον σύνδεσμο αεροναυπηγών το 2002.

«Η οικονομία μπαίνει σε ύφεση του χρόνου. Μάλλον θα χρειαστεί να εγκαταλείψω το πόλο», κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης ύφεσης στην Αγγλική ιστορία.

Και, τέλος, το αγαπημένο μου,

«Όταν βλέπεις έναν άντρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου για την γυναίκα του, τότε πρόκειται ή για καινούργιο αυτοκίνητο ή για καινούργια γυναίκα».
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ