2016-10-04 13:00:08
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες
Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (μετά τα ματς με Ξάνθη αλλά και τη Σλόβαν Λίμπερετς) ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και κόλλησε στη Βέροια στο 0-0 έχοντας απώλεια ακόμα δύο βαθμών στο πρωτάθλημα. Στην Τσεχία ο Δικέφαλος κατάφερε να κλέψει τη νίκη στο τέλος παρ’ ότι συνολικά βρέθηκε σε κακή μέρα. Ωστόσο στην πρωτεύουσα της Ημαθίας εκτός από την κακή μέρα και την αστοχία των παιχτών του, ανασταλτικό παράγοντα για το τρίποντο έπαιξε και ο διαιτητής Ευαγγέλου, ο οποίος ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ (του Περέιρα στο 44′) στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου μετά από λανθασμένη υπόδειξη του Αϊχάν Χουσκόγλου από τη Θράκη.

Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός ούτε στη Βέροια δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να γίνεται έρμαιο διαιτητικών αποφάσεων, οι οποίες αλλοιώνουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Και δε χρειάζεται να υπάρξουν πολλά «φαλτσοσφυρίγματα» για να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα ενός ματς
. Αρκεί ένα και καλό για να στερήσει μία νίκη από μία ομάδα, όπως έγινε εχθές στη Βέροια. Παρ’ όλα αυτά η αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος δεν αποτελεί δικαιολογία για τη συνολικά κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Δικαιολογίες δεν αποτελούν ούτε η κούραση (παρ’ ότι είναι δεδομένο ότι υπάρχει από τα συνεχόμενα ματς) αλλά ούτε και το εκτεταμένο rotation του Ίβιτς (έβαλε 5 διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με την εντεκάδα που έπαιξε στην Τσεχία). Εφόσον ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι μεγάλη ομάδα και από τη στιγμή που στον Δικέφαλο ευαγγελίζονται ότι υπάρχει βάθος στο φετινό ρόστερ της ομάδας (και άρα πολλές ισάξιες εναλλακτικές λύσεις) τότε δε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως δικαιολογίες ούτε η κούραση ούτε το rotation.

Πηγή: inpaok.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ