2016-10-04 16:18:12
Φωτογραφία για Κι όμως σε αυτόν τον δρόμο των Χανίων τα έργα έχουν τελειώσει κοντά 1 μήνα
Ο δρόμος έχει σκαφτεί σε όλο το μήκος, χώματα βρίσκονται δεξιά και αριστερά και τα πεζοδρόμια κατεστραμμένα - Αναπηρικό αμαξίδιο και καροτσάκι δεν περνούν ούτε για αστείο

Ούτε χιλιοστό δεν βρήκαμε άσκαφτο στην οδό Κορνάρου στα Χανιά.

Το κακό δεν είναι ότι έγιναν έργα και αναγκάστηκαν συνεργεία να σκάψουν το οδόστρωμα, αλλά ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο δρόμος, δίνει την εντύπωση ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, παρόλο που έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν ένα μήνα!

Λακκούβες, χώματα παρατημένα στην άκρη, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, η εικόνα που συναντά κάποιος κατά μήκος της Κορνάρου, ενός δρόμου με συχνή κυκλοφορία οχημάτων καθώς ενώνεται με κεντρικές αρτηρίες όπως η Τζανακάκη και η Αποκορώνου, συνδέεται με τη Σφακίων και έχει μεγάλη κίνηση πολιτών αφού στην περιοχή βρίσκονται τα γραφεία του ΟΑΕΕ.

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κάποιος πώς θα καταντήσει ο δρόμος στην πρώτη βροχόπτωση. Όχι μόνο θα δημιουργηθούν μεγάλες "λίμνες" με λασπόνερα αλλά θα προκληθούν και ρυάκια αφού οι σχάρες ομβρίων και τα φρεάτια έχουν καλυφθεί με χώματα και χαλίκια.


Αξίζει επίσης, να αναφερθεί ότι σε έναν δρόμο που η διέλευση με αναπηρικό αμαξίδιο ή με καροτσάκια μωρών γινόταν ούτως ή άλλως μετ' εμποδίων, τώρα αποτελεί πραγματική πρόκληση!

Σύμφωνα με τον δήμο Χανίων, το έργο αυτό ανήκει στη ΔΕΗ που έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα εργασίες για την υπογειοποίηση του δικτύου της. Παρά την ολοκλήρωση των εργασιών δεν έγινε καμία κίνηση αποκατάστασης του οδοστρώματος και του πεζοδρομίου. Για ποιο λόγο ο δρόμος εγκαταλείφθηκε σε αυτό το χάλι; Η αιτιολογία είναι ότι οτι οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι της ΔΕΗ πανελλαδικά έχουν "παγώσει "κάθε εργασία καθώς οφείλονται σε αυτούς τεράστια ποσά.

Έτσι ο πολίτης υφίσταται για μια ακόμα φορά την απαξίωση, την προχειρότητα και τον αντιεπαγγελματισμό και έρχεται αντιμέτωπος με μια εικόνα που αν μη τι άλλο αποτελεί καθρέφτη της ίδιας της ΔΕΗ και του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ