2016-10-06 07:26:25
Φωτογραφία για Κακοπληρωτές και ταυτόχρονα εκβιαστές
Η καλή πίστη και ο στοιχειώδης σεβασμός των νομοθετημένων και άτυπων κανόνων που διέπουν τις επαγγελματικές σχέσεις ανθρώπων και εταιρειών δοκιμάζονται σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης.

Πολλοί κατ’επάγγελμα κακοπληρωτές και μπαταχτσήδες επιχειρηματίες, καπηλευόμενοι τη γενική αίσθηση ανέχειας, κλείνουν συμβάσεις με εταιρείες και αφού απολαμβάνουν σε υπερθετικό βαθμό τις υπηρεσίες που ζήτησαν, μόλις έρχεται η ώρα του λογαριασμού αρνούνται πεισματικά να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αφήνοντας ξεκρέμαστους αρκετούς τίμιους επαγγελματίες που καλή τη θέλησή τους βοήθησαν.

Τον τελευταίο καιρό, στο κατά τα άλλα ιδιαίτερα συμπαθές νησί των Κρητών, ευδοκιμεί ένα κύκλωμα κακοπληρωτών εκβιαστών, με πρωτοστάτη έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, με εταιρείες όμως φάντασμα, χωρίς βασική έδρα, χωρίς τηλέφωνο, με μοναδικό μέσο επικοινωνίας ένα καρτοκινητό.


Ο εν λόγω απατεώνας, τηλεφωνεί σε εφημερίδες μεγάλης επισκεψιμότητας παριστάνοντας τον σοβαρό και αμέμπτου ηθικής επιχειρηματία, κλείνει συμφωνίες χιλιάδων ευρώ μαζί τους με σκοπό την προώθηση των ανύπαρκτων εταιρειών του και τους φεσώνει κανονικά, παρόλο που εκείνος , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει στην κατοχή του αλλά και στην κατοχή της ευρύτερης οικογένειάς του σημαντικά ποσά.

Πέραν του ότι ζημιώνει απροκάλυπτα και παράνομα τα συναλλασσόμενα μέρη, παίρνει τηλέφωνα, εξυβρίζει χυδαία, διατείνεται ότι καθοδηγεί τις αρχές, ότι τον καλύπτουν ανώτερα πρόσωπα και άλλα σχετικά. Δεν παραλείπει επίσης να εκβιάζει και να απειλεί τη σωματική ακεραιότητα, την οικογένεια, τα παιδάκια όποιου τολμήσει να ζητήσει τη νόμιμη απειλή που δικαιούται έναντι αυτού του λωποδύτη.

Παρά τις αλλεπάλληλες κρούσεις στους αρμόδιους, ένα πέπλο έχει πέσει γύρω από αυτόν τον άνθρωπο στην Κρήτη, και το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη οδηγηθεί ενώπιον των αρχών αποτελεί παράδοξο.

Ελπίζουμε ότι κάποιος εισαγγελέας ακούει και θα επιληφθεί της κατάστασης. Διότι μπροστά στη μαφία και τον υπόκοσμο, ο νόμος οφείλει να είναι αμείλικτος.

Μετά την περισυλλογή περισσότερων στοιχείων και αποδείξεων από το ρεπορτάζ, θα δημοσιοποιήσουμε τη δράση αυτής της εταιρείας φάντασμα και του ανθρώπου πίσω από αυτήν, που δρα τόσο κατάφωρα εναντίον της έννομης τάξης και του Έλληνα πολίτη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ