2016-10-09 11:15:46
Φωτογραφία για Στρατηγός και Τζέντλεμαν!
Οι  στρατιωτικές του ικανότητες είναι γνωστές και δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Προχθές όμως απέδειξε για μια ακόμη φορά και πόσο κύριος είναι.

Αναφερόμαστε στον Διοικητή του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή ο οποίος ξέρει να αναγνωρίζει την επιτυχία των συναδέλφων του.

Στο περιθώριο της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016 και ενώ ο Υπουργός και οι περισσότερες αποστολές με τους επισήμους, τους Διοικητές και τους επιτελείς σχηματισμών, είχαν αναχωρήσει, ο Στρατηγός Στεφανής παρέμεινε στο παρατηρητήριο και την ώρα που ο Διοικητής του Δ'ΣΣ Ιωσήφ Μαυράκης με τον Υποστράτηγο Μπουζέλο και τον Ταξίαρχο Σουρβά βρισκόταν στο χώρο της παράταξης των συμμετεχόντων στην άσκηση στελεχών μετέβη για να τους συγχαρεί προσωπικά.

Αναγνωρίζοντας την επιτυχία του συναδέλφου του Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντιστρατήγου Ιωσήφ Μαυράκη ο οποίος με τον Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουζέλο και τον Ταξίαρχο Διοικητή της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Σουρβά Ιωάννη έφεραν εις πέρας με επιτυχία τη μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση της χώρας μας,  ο Σωματάρχης της Θεσσαλονίκης απέδωσε τα εύσημα τόσο στους ίδιους όσο και στα στελέχη που βρισκόταν στο χώρο.

Κίνηση ενός Τζέντλεμαν αυτή του Στρατηγού Στεφανή που καταγράφεται στα πολλά θετικά του!!!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ