2016-10-09 14:52:06
Φωτογραφία για Ανακαλύψαμε τον λόγο που ο πρίγκιπας George φοράει πάντα κοντό παντελόνι
Οι πιθανότητες είναι πως αν έχεις δει φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα George, θα έχεις σίγουρα εντυπωσιαστεί από το πόσο στιλάτο είναι αυτό το βασιλικό μωρό. Είναι πάντα ντυμένος τόσο κομψά που μέχρι και ενήλικοι άντρες εμπνέονται απ' το στιλ του. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό έχει να κάνει με την επίσης φοβερά στιλάτη μητέρα του, Δούκισσα του Κέμπριτζ Kate Middleton, της οποίας το στιλ λατρεύουμε ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πριγκίπισσα Charlotte θα γίνει ένα ακόμα μικρό fashion icon.

Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε κάθε φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία του μικρού πρίγκιπα George σε όλα του τα outfits -φοράει πάντα κοντό παντελόνι. Πάντα.

Και απ' οτι φαίνεται, υπάρχει λόγος. Το Elle έψαξε το θέμα, ρωτώντας τον William Hanson, εξπέρ στις εθιμοτυπίες, πώς η collection του πρίγκιπα George δεν τελειώνει ποτέ. Σύμφωνα με τον Hanson: "Είναι πολύ Αγγλικό έθιμο να ντύνεις ένα μικρό αγόρι με σορτσάκια
. Τα παντελόνια είναι για μεγαλύτερα αγόρια και άντρες, ενώ το κοντό παντελόνι σε μικρά αγόρια είναι ένα από αυτά τα 'σιωπηλά' στοιχεία που φανερώνουν την τάξη, που έχουμε στην Αγγλία. Μπορεί οι καιροί να αλλάζουν (σιγά σιγά) αλλά παντελόνι σε μικρό αγόρι θεωρείται μεσαία τάξη -λίγο μικροαστικό. Και κανείς αριστοκράτης ή μέλος της βασιλικής οικογένειας που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ήθελε να θεωρείται μικροαστός. Ακόμα και η Δούκισσα του Κέμπριτζ."

Ο Hanson επίσης σημείωσε πως στην περίπτωση της συγκεκριμένης βασιλικής οικογένειας, είναι πιο πολύ παράδοση παρά απόδειξη κοινωνικής τάξεως -πράγμα που βγάζει και νόημα αφού δεν έχουμε δει ή ακούσει τη βασιλική οικογένεια αυτή να συμπεριφέρεται με υπερβολή.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ