2016-10-09 15:48:19
Φωτογραφία για Νεκροί τριανταοχτώ μαχητές του...
Στο ανακοινωθέν τονίζεται πως 14 τζιχαντιστές έχασαν τη ζωή τους σε προσπάθεια να εισβάλουν στις κοινότητες Αχταρίν και Τουρκμέν Μπαρέχ,που βρίσκονται υπό τον έλεγχο ανταρτών που υποστηρίζει η Τουρκία

Τριάντα οχτώ μαχητές του Ισλαμικού Κράτους βρήκαν τον θάνατο στα βόρεια της Συρίας το τελευταίο 24ωρο, είτε κατά τη διάρκεια μαχών, είτε από τις αεροπορικές επιδρομές της υπό αμερικανική διοίκηση συμμαχία, ανακοίνωσε σήμερα ο τουρκικός στρατός, επισημαίνοντας την κλιμάκωση της βίας στην περιοχή.

Στο ανακοινωθέν του τονίζεται πως 14 τζιχαντιστές έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να εισβάλουν στις κοινότητες Αχταρίν και Τουρκμέν Μπαρέχ, που βρίσκονται υπό τον έλεγχο ανταρτών τους οποίους υποστηρίζει η Τουρκία.

Άλλοι 17 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές μαχητικών της συμμαχίας στην ίδια περιοχή, προστίθεται στο ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τουρκικά μαχητικά έπληξαν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία το πρωί της Κυριακής, σκοτώνοντας 7 μαχητές και καταστρέφοντας πέντε κτίρια τα οποία χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές.

Ο τουρκικός στρατός ανέφερε επιπλέον ότι δύο Σύροι αντάρτες σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με το Ισλαμικό Κράτος. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ