2016-10-10 03:36:10
Φωτογραφία για Πώς θα δείξουμε πιο έξυπνες;
Κάποιοι άνθρωποι είναι εξυπνότεροι από άλλους. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορούμε να φαινόμαστε πιο έξυπνες από όσο είμαστε, ή πιστεύουν οι άλλοι ότι είμαστε! Υπάρχουν πολλοί τρόποι, τους οποίους υποστηρίζει και η επιστήμη, που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Εμείς συγκεντρώσαμε 6 απλά και γρήγορα tips για να μοιάζετε με διάνοια!

Φορέστε γυαλιά: Μπορεί να είστε λιγότερο ελκυστικές, αν και αυτό έχει αλλάξει τελευταία, αλλά σίγουρα θα φαίνεστε πιο έξυπνες! Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης, οι συμμετέχοντες εκείνοι που φορούσαν γυαλιά χαρκατηρίστηκαν πιο έξυπνοι σε σχέση με εκείνους που δεν φορούσαν!

Μιλήστε εκφραστικά: Η μονοτονία είναι βαρετή! Χρησιμοποιήστε την ευγλωττία σας και αν ακόμα και ο συνομιλήτης σας μιλά με ίδιες λέξεις με τις δικές σας γίνετε λιγάκι πιο έντονη! Οι επιστήμονες συστήνουν ότι ο εκφραστικός λόγος με μικρές παύσεις και εναλλαγές στον ήχο της φωνής, αυξάνει την εντύπωση της εξυπνάδας!


Ντυθείτε «έξυπνα»: «Dress for success», λένε σωστά; Ε, ντυθείτε και για το μυαλό σας! Τα ρούχα μας επιδρούν όχι μόνο στους άλλους, αλλά και σε εμάς», υποστηρίζουν ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Northwestern! Πολλές έρευνες, μάλιστα, έχουν αποδείξει ότι τα ρούχα μας δημιουργούν εντυπώσεις στους άλλους για μας!

Περπατήστε όπως οι άλλοι: Όχι, το να περπατάτε πιο γρήγορα ή πιο αργά από τους άλλους δεν σας κάνει πιο έξυπνους. Βρείτε τους ρυθμούς του πλήθους και ακολουθήστε τους! Έρευνα από το πανεπιστήμιο της Βοστώνης έδειξε ότι οι άνθρωποι θεωρούνταν από τους άλλους πιο έξυπνοι όταν περπατούσαν στον ίδιο ρυθμό όπως όλοι!

«Δεν ξέρω»: Παραδεχτείτε το όταν δεν γνωρίζετε κάτι. Αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον ο οποίος, μάλιστασ, ξέρει ένα-δυο πράγματα πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά, μείνετε ταπεινές, για να το πετύχετε!

Αλκοόλ: Καλύτερα αφήστε το στο τραπέζι. Όταν ο άλλος σας βλέπει με την μπύρα στο χέρι δε θα σκεφτεί και τα καλύτερα για το μυαλό σας! Έρευνα πο διεξήχθη από τα πανεπιστήμια Michigan και Pennsylvania, έδειξε ότι το να κρατάς ένα αλκοολούχο ποτό σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο έξυπνες!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ