2016-10-10 08:56:20
Φωτογραφία για «Αυτά παθαίνεις όταν επιδεικνύεις συνεχώς τον πλούτο σου»
Η Kim Kardashian επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της ληστείας, έχοντας στο πλευρό της τον Kanye West, στο διαμέρισμα του οποίου διαμένει.

Η ένοπλη ληστεία στο Παρίσι και τα κοσμήματα αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα θέμα που δεν ξεχάστηκε αμέσως στον χώρο της μόδας. Το μεσημέρι της Τρίτης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του fashion show της Chanel στην Γαλλική Εβδομάδα Μόδας, ο Karl Lagerfeld μίλησε στις κάμερες και εξέφρασε τη δική του γνώμη για το δυσάρεστο συμβάν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν σε ένα ξενοδοχείο χωρίς φύλαξη και λοιπά. Αν είσαι τόσο διάσημος και έχεις τόσο ακριβά κοσμήματα, επιλέγεις ξενοδοχεία όπου κανείς δεν μπορεί καν να πλησιάσει το δωμάτιό σου. Γενικά, δεν μπορείς να επιδεικνύεις τον πλούτο σου και μετά να σε εκπλήσσει όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα».

Επίσης, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που πήρε η ένοπλη ληστεία και πως αυτή μπορεί να επηρεάσει ακόμα περισσότερο τη «δημόσια εικόνα» της πόλης. «Σκεπτόμενος το image της πόλης, είναι πολύ άσχημο. Καταφέρουμε κάθε προσπάθεια να κάνουμε το Παρίσι και πάλι ελκυστικό και τότε ξαφνικά εμφανίζονται κάποιοι από την ανατολική Ευρώπη και τα καταστρέφουν όλα».


Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από αυτές τις δηλώσεις που φαίνεται να είναι όχι και τόσο φιλικές προς την Kim, ο Karl Lagerfeld είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία:

«Αγαπημένη Kim, είμαστε όλοι μαζί σου. Με αγάπη, Karl» έγραφε το σημείωμα με το οποίο φωτογραφήθηκε ο διάσημος σχεδιαστής και μοιράστηκε την εικόνα στα social media.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ