2016-10-11 12:51:12
Φωτογραφία για Διαζύγιο Brangelina: Τα τελευταία δημοσιεύματα ανατρέπουν όσα ξέραμε
Μήπως τελικά δεν ισχύουν όσα διαβάζουμε για το διαζύγιο των Brangelina; Το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη, κυρίως γιατί τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του κόσμου αναφέρουν διάφορα σκηνικά και καταστάσεις που από ό,τι φαίνεται δεν ισχύουν 100%.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παράνοιας που επικρατεί στα media είναι η φήμη που κυκλοφόρησε σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία από το FBI. Πηγές αναφέρουν ότι δεν άνοιξε ποτέ φάκελος για τον ηθοποιό και ότι ποτέ δεν έγινε έρευνα για αυτές τις καταγγελίες.

''Το FBI συγκεντρώνει στοιχεία και θα αξιολογήσει εάν χρειάζεται να γίνει περαιτέρω έρευνα και ποινική δίωξη'' ήταν η τελευταία ενημέρωση, δύο εβδομάδες πριν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως το ζευγάρι έχει προχωρήσει σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους ενώ πηγαίνουν όλοι τους σε ψυχολόγο ώστε να μπορέσουν να αποδεχτούν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο Brad μάλιστα πήγε οικειοθελώς να κάνει τεστ για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και όσα ακούγονται για καταχρήσεις είναι ψέματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και από ό,τι φαίνεται όλος ο ντόρος έχει δημιουργηθεί από τρίτους και όχι από το ίδιο το ζευγάρι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ