2016-10-12 02:45:09
Φωτογραφία για Συμβολαιογράφοι Θεσσαλονίκης: Ζητήσαμε προστασία - Δεχόμαστε απειλές [video]
Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Συμβολαιογράφοι Θεσσαλονίκης μετά τα τελευταία γεγονότα με τους πλειστηριασμούς στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκη, Ιωάννα Μπιλίση, που μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, οι συμβολαιογράφοι δέχονται απειλές για την παρουσία τους στους πλειστηριασμούς.

"Στείλαμε ένα έγγραφο για τα συμβαίνοντα στους πλειστηριασμούς και ζητήσαμε προστασία από τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από την Αστυνομία Θεσσαλονίκης, από την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης γιατί αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα" ανέφερε αρχικά η κ. Μπιλίση.

"Την προηγούμενη Τετάρτη βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Φωνάζανε, μας βρίζαν, μας προπηλακίζανε.  Δεν είμαστε αρμόδιοι να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς. Θα πάμε κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος. Αν θέλει η πολιτεία ας τους σταματήσει. Μπορεί να δώσει εντολή και να σταματήσουν τα πάντα." σημείωσε μεταξύ άλλων στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.


Ερωτώμενη αν έχει δεχθεί η ίδια ενοχλήσεις έξω από το Δικαστικό Μέγαρο έκανε λόγο για ύβρεις και απειλές τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους συναδέλφους της.

"Στην Πλατεία Ναυαρίνου την προηγούμενη Τετάρτη, μια ομάδα νεαρών κοριτσιών που ήταν στους πλειστηριασμούς άρχισαν να με προπηλακίζουν και να με βρίζουν. Να απειλούν εμένα και την οικογένειά μου.  Και άλλοι συνάδελφοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Για αυτό και ζητήσαμε προστασία" ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπιλίση.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ