2016-10-12 10:54:27
Φωτογραφία για Ρουλέτα στο 7 κόκκινο
Η ζωή μας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις μας. Η άλλη θεωρία ότι όλα καθορίζονται από τη μοίρα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Τη θεωρώ τη θεωρία του τεμπέλη. Δεν κάνω τίποτα, ούτως ή άλλως όλα τα είναι προδιαγραμμένα. Ας διαβάσω τώρα αθλητική εφημερίδα και ας δω κανένα πρωινάδικο.

Κάθε απόφασή μας περιλαμβάνει ρίσκο. Οτιδήποτε στη ζωή μας περιλαμβάνει τον παράγοντα της αβεβαιότητας. Στην εποχή μας μάλιστα τα πράγματα είναι ακόμα πιο ρευστά.

Εδώ καλά-καλά δεν γνωρίζουμε πότε θα κρασάρει η παγκόσμια οικονομία ή αν η υπόθεση Συρία θα εξελιχθεί σε 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Έρχεται λοιπόν κάποια στιγμή στη ζωή σου στην οποία έχεις ένα βουναλάκι μάρκες στο τραπέζι. Τι έκανα λοιπόν. Έσπρωξα το βουναλάκι στο 7 κόκκινο. Όλα. Αν δεν το κάνεις στα 41 τότε μην το κάνεις ποτέ.

Το παιχνίδι μάλιστα είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν η σκατοκοινωνία η οποία έχει διαμορφωθεί ολόκληρη να στηρίζει το μοντέλο δουλειά-βρέξει-χιονίσει-χοντρή-σύζυγος-σήριαλ-κηδεία σου δυσκολεύει το έργο.


Σε όλη μου τη ζωή ρίσκαρα. Ίσως γιατί απλά η "κανονική" ζωή δεν μου ταιριάζει. Πιστέψτε με το δοκίμασα πολλές φορές. Άνθρωπος ο όποιος γεννά 10 ιδέες το 24ωρο, άνθρωπος που αγαπά την αρμονία, την ομορφιά, τη συμμετρία, τη δημιουργία πνίγεται σε οποιαδήποτε μορφή ρουτίνας. Πεθαίνει δεν υποφέρει απλά.

Άνθρωπος αλλεργικός στη βλακεία και την ηλιθιότητα πνίγεται στα πεοχώρια της Γερμανίας. Ώρα να αλλάξει αυτό.

Έβαλα πλώρη για την ευτυχία. Τα παίζω όλα για όλα. Τα πράγματα είναι απλά. Η επιτυχία και ευτυχία ή το τέλος.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι βρήκα συμμάχους στον αγώνα μου. Ήδη ευχαρίστησα πολλούς εξ αυτών.

Αλήθεια στο τέλος της ζωής δεν είναι όμορφη η σκέψη "τουλάχιστον το προσπάθησα";
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ