2016-10-13 18:59:07
Φωτογραφία για Έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις: Το δεύτερο παιδί θα έρθει τον Φεβρουάριο!
Το έχει η μέρα σήμερα να μαθαίνουμε μόνο για νέες εγκυμοσύνες Έτσι, μετά τη Geri Haliwell, για την οποία σε ενημερώσαμε εδώ, τη Σίσσυ Χρηστίδου, για την οποία διάβασες εδώ και τον Jesse Eisenberg για τον οποίο έμαθες εδώ, έχουμε καινούργιες ανακοινώσεις, αυτή τη φορά από τον Howard Donald, τον οποίο είχαν αφίσες στα δωμάτιά τους, όσα κορίτσια λάτρευαν τους Take That.

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, ο Howard στις 2 Ιανουαρίου 2015 παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Katie Halil. Ο γάμος τους ήταν κλειστός και δεν πήρε μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ήθελαν να έχουν δίπλα τους μόνο την οικογένειά τους και αγαπημένους φίλους. Ύστερα από έναν χρόνο υποδέχτηκαν τον γιο τους Bowie Taylan Donald και 10 μήνες μετά ανακοίνωσαν, μέσω των social media, ότι θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς!

«Μαντέψτε! Εγώ και η Katie είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δεύτερη εγκυμοσύνη μας και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού μας τον Φεβρουάριο του 2017. Ναιαιαι! Δεν θα κοιμηθούμε για ακόμη 2 χρόνια!», ήταν το tweet που ανέβασε ο Howard.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ