2016-10-14 10:05:17
Φωτογραφία για ΣΕΙΣΜΟ προκάλεσε ο κούκλος πρωταγωνιστής του Kara Sevda με την επίσκεψη του στην Ελλάδα! Σε κατάσταση ΑΜΟΚ οι θαυμάστριες - ΌΛΑ όσα έγιναν χθες
"Πανδαιμόνιο" επικράτησε χτες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  με κυριολεκτικά ατελείωτες ουρές θαυμαστών του Burak Ozcivit να παραληρούν Ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά "Kara Sevda" κατέφτασε για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στον Ταύρο με καθυστέρηση, καθώς το πλήθος που βρισκόταν έξω από το Ίδρυμα βρισκόταν σε κατάσταση... αμόκ! Δεκάδες κορίτσια τον περίμεναν υπομονετικά από νωρίς. Η υποδοχή θύμιζε ροκ σταρ και όταν ο Μπουράκ εμφανίστηκε στην είσοδο επικράτησε πανικός για μια selfie και ένα αυτόγραφο.

Ο κούκλος Κεμάλ, όπως ονομάζεται στη δημοφιλή σειρά που σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στην Ελλάδα, ήταν πολύ ευγενικός και χαμογελαστός με όλους. Μάλιστα, δήλωσε ότι άργησε πολύ να επισκεφτεί την Ελλάδα και ότι από δω και στο εξής θα μας επισκέπτεται συχνά. Μεταξύ άλλων, δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από την απήχηση του κόσμου στη χώρα μας, την οποία και ξεχώρισε
. "Η Ελλάδα ξέρει να γλεντάει", είπε χαμογελώντας και παράλληλα ομολόγησε ότι θα έμπαινε στη διαδικασία να μάθει Ελληνικά, αφού θέλει αύριο, κιόλας, να συνεργαστεί με Έλληνες ηθοποιούς. Τόνισε, μάλιστα, ότι "οι ηθοποιοί αποτελούν μία γέφυρα φιλίας μεταξύ γειτονικών χωρών, ιδιαίτερα της Ελλάδας με την Τουρκία. Πρέπει να εργαζόμαστε και σε αυτόν τον τομέα και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε. Υπάρχουν άξιοι ηθοποιοί, πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός, ώστε να συνεργαστούμε από κοινού."

O ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης, Turkish Film Days. Έτσι, μετά τη συνέντευξη Τύπου ακολούθησε η παρουσίαση της νέας ταινίας "Ο Αδερφός μου"  στην οποία πρωταγωνιστεί. Με αμείωτο ενδιαφέρον δεκάδες κόσμου εξασφάλισε το μαγικό εισιτήριο για την πρώτη και απόλυτα επιτυχημένη προβολή της ταινίας, η οποία και καταχειροκροτήθηκε στο τέλος. Ο γοητευτικός Burak μας αποχαιρέτησε με ένα τεράστιο χαμόγελο και εμείς με τη σειρά μας αναμένουμε ήδη την επόμενη επίσκεψή του.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ