2012-05-17 22:10:59
Φωτογραφία για ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΓΑ ΚΑΙ... ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
Στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, θα συναντηθούν αύριο (18/05) οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΣΑΚΕ, Αστυνομία και φυσικά οι εκπρόσωποι των δύο «αιωνίων», Ολυμπιακού και ΠΑΟ, θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τι θα γίνει μετά την αναβολή του πρώτου τελικού, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (17/05) στο ΣΕΦ. Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «πρασίνων» στο φαληρικό στάδιο δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ και να προκληθούν φθορές στο όχημα.

Φοβούμενες τα χειρότερα, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν αύριο (18/05) στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να συζητήσουν για την ομαλή, και κυρίως ασφαλή, διεξαγωγή της τελικής σειράς της Α1. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προταθούν μέτρα ανάλογα με εκείνα που είχαν συζητηθεί για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.


Τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr" από την πλευρά της πολιτείας θα εξεταστούν τέσσερα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει πλέον διαμορφωθεί. Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για μετάθεση κατά τουλάχιστον μίας εβδομάδας της έναρξης των τελικών, για να εκτονωθεί η ένταση, το δεύτερο για διεξαγωγή τους μόνο με παρουσία μαθητών στις εξέδρες, το τρίτο κεκλεισμένων των θυρών και το τέταρτο, και πιο ακραίο, να μη διεξαχθεί καθόλου η σειρά! Προς το παρόν, πάντως, η επικρατέστερη σκέψη φαίνεται πως είναι ο πρώτος τελικός να διεξαχθεί την Κυριακή (20/05) στο ΣΕΦ, την ημέρα δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο να γίνει ο δεύτερος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ