2016-10-14 16:13:18
Φωτογραφία για Στελεχώνεται η Μονάδα ΟΚΑΝΑ στον Πύργο
Ολοένα και πιο κοντά στη λειτουργία της Θεραπευτικής Μονάδας του στον Πύργο, βρίσκεται ο ΟΚΑΝΑ, υλοποιώντας τον προγραμματισμό που είχε για την λειτουργία του πριν το τέλος του 2016. Ήδη «τρέχει» η προκήρυξη για την πρόσληψη του επιστημονικού και θεραπευτικού προσωπικού.

Μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που είχαν να κάνουν με την υλοποίηση του διαγωνισμού προμήθειας του κτιριακού εξοπλισμού, ο ΟΚΑΝΑ, έχει ήδη προκηρύξει την πλήρωση 25 θέσεων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για τη στελέχωση Υπηρεσιών του Οργανισμού. Στον Πύργο – για το Νομό Ηλείας  - θα προσλάβει έναν Ιατρό Ψυχίατρο (ΠΕ), έναν Ψυχολόγο (ΠΕ) και δυο Νοσηλευτές (ΠΕ ή ΤΕ).

Η Θεραπευτική Μονάδα χορήγησης υποκατάστατων, θα στεγαστεί σε προκατασκευασμένο κτίριο που θα τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του Γ.Ν Ηλείας, στην ειδική πλατφόρμα που έχει κατασκευαστεί από τον Δεκέμβρη του 2014 (σ.σ οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία για την λειτουργία της, με ομόφωνες αποφάσεις τότε, τόσο από τον ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον Ηλείο (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ) Μιχάλη Κατρίνη όσο και από το Δ.Σ του Γ.Ν Ηλείας με Διοικητή τον Βασίλη Δημόπουλο), στην Δυτική πλευρά του Νοσοκομείου Πύργου Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ