2012-05-17 22:24:09
Φωτογραφία για ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
Η χώρα, πηγαίνοντας σε εκλογές, χάνει... ιστορικό χρόνο», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος. «Το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να πάει σε εκλογές και έκανε ό,τι μπορούσε για να σχηματιστεί μία βιώσιμη κυβέρνηση» τόνισε.

«Είναι δική μας υποχρέωση να πούμε την πρότασή μας. Προτείνουμε κυβέρνηση υπεύθυνης κεντροαριστεράς» είπε, κατηγορώντας «την Δεξια» για ανεύθυνη στάση και τυχοδιωκτισμό.

Έστρεψε τα βέλη του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δεν είναι Αριστερά το παιχνίδι με τη φωτιά, επειδή ζούμε τον οίστρο μίας κομματικής επιτυχίας». Χαρακτήρισε, επίσης, επικίνδυνο «στο όνομα της απεξάρτησης από τη δανειακή σύμβαση να κάνουμε τη χώρα ζήτουλα επί δεκαετίες».

Σημείωσε ακόμη ότι η επάνοδος της χώρας στις αγορές είναι στοιχείο συνυφασμένο με την αυτοδυναμία της Ελλάδας και την πολιτική της ισοτιμία μέσα στην Ευρώπη.

Απευθυνόμενος στους ανέργους, αναρωτήθηκε «τι βρίσκουν μέσα στις προτάσεις των κομμάτων που επαγγέλλονται εύκολες λύσεις που δε θα έρθουν ποτέ».

Απευθυνόμενος στους συνταξιούχους τόνισε ότι οι περικοπές των συντάξεων έγινε για να έχουν τα ταμεία χρήματα. «Δεν κινδυνολογούμε, απλώς ενημερώνουμε τον πολίτη» τόνισε.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ