2016-10-14 22:57:13
Φωτογραφία για Εγκληματούν εγκαταλείποντας εκπαιδευμένα σκυλιά ράτσας - Καθημερινό το φαινόμενο!
Μεγαλόσωμα σκυλιά ράτσας, που έχουν εκπαιδευτεί να είναι άγρια, αφήνονται σε σημεία όπως το ΠΑΓΝΗ, το Βενιζέλειο και η Κνωσός.

Διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά ράτσας που έχουν εκπαιδευτεί ως φύλακες κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και οι ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν σε περίεργα σημεία Μεγαλόσωμα σκυλιά ράτσας που έχουν εκπαιδευτεί να είναι άγρια, αφήνονται σε σημεία όπως το ΠΑΓΝΗ, το Βενιζέλειο και η Κνωσός.

Ο εντοπισμός και η μεταφορά τους στο δημοτικό κυνοκομείο είναι μία πραγματικά δύσκολη διαδικασία ακόμη και για τους έμπειρους υπαλλήλους του κυνοκομείου ενώ σήμερα ένας υπάλληλος κινδύνεψε!

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Πέτρο Ινιωτάκη,το τελευταίο διάστημα το κακό έχει παραγίνει.

«Δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε σκυλιά ράτσας που έχουν εκπαιδευτεί να είναι φύλακες. Οι ιδιοκτήτες τους εγκληματούν γιατί προφανώς δεν φταίνε τα τετράποδα για την επιθετική συμπεριφορά τους. Και οι εργαζόμενοι μας κινδυνεύουν στην προσπάθειά τους να τα πιάσουν. Αλλά έστω κι αν εμείς τα μεταφέρουμε στο κυνοκομείο, τα περιθάλψουμε και τα φροντίσουμε, στη συνέχεια τι θα απογίνουν; Ποιος θα τα υϊοθετήσει;»
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ