2016-10-15 14:33:08
Φωτογραφία για Η απόλυτη ανατροπή! Η Angelina Jolie μόλις έκανε την πιο λάθος κίνηση
Ενας μήνας έχει περάσει από τότε που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, επικαλούμενη πως είχαν αδιάλλακτες διαφορές, τις οποίες δεν μπορούσαν να λύσουν, οπότε κατέφυγαν στον χωρισμό.

Στην αίτηση μάλιστα είχε αναφέρει, πως ο Brad ήταν βίαιος και είχε επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά, ενώ σημειώθηκε κι ένα περιστατικό με τον Maddox, το οποίο όπως αποκαλυφθηκε στη συνέχεια δε συνέβη ποτέ.

Το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε μία προσωρινή συμφωνία, η οποία λήγει στις 20 Οκτωβρίου, η οποία έδινε την κηδεμονία των παιδιών στην Angelina και το δικαίωμα στν Brad να τα βλέπει με την παρουσία ψυχοθεραπευτή. Η 41χρονη ηθοποιός όμως, έκανε πολλές σπασμωδικές κινήσεις, όπως η μήνυση στον Perez Hilton για το κείμενο που ανήρτησε, ενώ τώρα το εξώφυλλο του περιοδικού «National Enquirer» έκανε μια αποκάλυψη, στην οποία αν αληθεύει η Angelina χάνει πολύ έδαφος.

Είναι γνωστό γενικά, πως στο παρελθόν η star δεν έκανε και τόσο σεμνή ζωή, χρήση απαγορευμένων ουσιών, περίεργες σχέσεις, ήταν μόνο λίγα από αυτά. Λίγες εβδομάδες λοιπόν μετά την μετακόμιση της και απομάκρυνση από τον Brad πηγές ισχυρίζονται, πως η 41χρονη ηθοποιός κάνει ξανά χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ και οι «περίεργες σχέσεις» του παρελθόντος της χτύπησαν ξανά την πόρτα.

Το περιοδικό μάλιστα ανέφερε, πως θα δημοσιεύσει κι άλλες φωτογραφίες από τη νέα κατάσταση της ηθοποιού. Τι γνώμη να έχει άραγε τώρα ο Brad Pitt για όλα αυτά;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ