2016-10-15 22:59:52
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2! *VIDEOS*
Με κορυφαίο τον Μιλιβόγεβιτς, ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-2 του Πανιωνίου στον... πόλεμο της Νέας Σμύρνης και έπιασε προσωρινά κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί... «δάφνες ποιότητας» εξαιτίας των πολλών νεύρων που κυριάρχησαν και των δυο αποβολών, ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, αλλά... έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με γκολ των Μποτία και Μιλιβόγεβιτς.

Με τη νίκη αυτή, οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 9.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να... αποδράσει από τη Νέα Σμύρνη, «χτυπώντας» με δύο γκολ από στημένες φάσεις, οι οποίες του χάρισαν και τη νίκη, σε ένα ματς που υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης, διακοπές και... παράπονα από τους γηπεδούχους για τον διαιτητή και τους βοηθούς του.

Γύρω στο 80’, μάλιστα, ο Λαμπρόπουλος διέκοψε το ματς, λόγω ρίψης αντικειμένων στο κόρνερ, εκεί που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου. Φώναξε τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου και προειδοποίησε πως αν δεν σταματήσουν, θα φύγει για τα αποδυτήρια. Τελικά, αν και χρειάστηκαν δύο… προσπάθειες, το παιχνίδι συνεχίστηκε.


Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο είχε και δοκάρι στο 72’, με ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας από τον Φιγκέιρας σε σέντρα του Τσόρι.

Από το ματς ξεχώρισε ο Μιλιβόγεβιτς, που βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο και με δικό του απευθείας φάουλ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

* Περισσότερα σε λίγο Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Γκιοάτα, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88' Ενγκόνγκ), Μασούρας (68' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Φιγκέιρας, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά (78' Βιάνα), Μάριν (65' Τσόρι), Ελιουνούσι, Ιντέγε (90'+1' Καμπιάσο).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Το 0-1 του Μποτία ΕΔΩ

Το 0-2 του Μιλιβόγεβιτς ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ