2016-10-16 19:00:10
Φωτογραφία για Δεν αντέχει την κορυφή ο Παναθηναϊκός
Στο πρώτο ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και μένει πίσω στη μάχη για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να απαντήσουν στα δυο γκολ της Ξάνθης και στα εκνευριστικά σφυρίγματα του Φουκάκη, με αποτέλεσμα την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα που τους αφήνει στους 10 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να έχει 12 και να είναι πρώτος στη βαθμολογία. Το «τριφύλλι» φάνηκε να έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και με κακούς πολλούς από τους ποδοσφαιριστές – κλειδιά που διαθέτει δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω για να αποφύγει την ήττα – σοκ.

Τραγική η απόδοση του Λουκ Στιλ, που έκανε δώρο τα δυο γκολ στους φιλοξενούμενους, άφαντος σε όλο το ματς ο Μπεργκ που ήταν εμφανώς κουρασμένος αλλά έμεινε στο παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο. Ο Στραματσόνι καθυστέρησε να επέμβει στο ματς, βάζοντας τον Ρινάλντι στο 90’ του αγώνα όταν ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει το οτιδήποτε
. Το «τριφύλλι» έχει παράπονα από τη συμπεριφορά του Φουκάκη, που έκανε  ό,τι μπορούσε για να σπρώξει τους φιλοξενούμενους και να φρενάρει τους «πράσινους», ενώ «φωνάζει» και για ένα πέναλτι στον Μπεργκ από τον Λισγάρα, προς το τέλος του ματς. Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνει πρώτος και αυτή την αγωνιστική, και πλέον περνάει σε θέση «κυνηγού». Το «τριφύλλι» έχει 10 βαθμούς και θέλει πάση θυσία να μην κάνει καμία άλλη απώλεια ως τα ντέρμπι έτσι ώστε να είναι γερά στη διεκδίκηση του τίτλου. Θα πρέπει όμως, να αλλάξουν αρκετά πράγματα έτσι ώστε η ομάδα να μην επηρεαστεί και να μπορέσει να ανασυνταχθεί για να επιστρέψει στις νίκες που είναι υπεραπαραίτητες αν θέλει το πρωτάθλημα.

Πηγή: leoforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ