2016-10-16 22:45:16
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα, αλλά έχασε τα...άχαστα
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε δίκαια στο τοπικό ντέρμπι και έφτασε στους 8 βαθμούς, τέσσερις πόντους λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την πλευρά του ο Ηρακλής έμεινε στους 2 πόντους που τον κρατούν ουραγό αφού δεν έχει νίκη μετά από 5 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να πάρει… κεφάλι στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ. Σκόρερ ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Αφρικανό να αξιοποιεί την ασίστ του Μπίσεσβαρ και με ωραίο δυνατό σουτ από να στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Ηρακλή, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ του, σε ένα προσωπικό του ξέσπασμα για τις ευκαιρίες που είχε απολέσει στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Το γκολ αυτό έγειρε από νωρίς την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Ιβιτς να χάνουν ευκαιρίες με το… τσουβάλι για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής, που αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ και έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαραμαντά στο 27΄, είχε μεγάλο πρόβλημα στο να κρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα να δώσει την συντριπτική κατοχή της μπάλας στον ΠΑΟΚ
. Στο 82' οι "κυανόλευκοι" διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όμως ο Κύζας έδειξε  "παίζετε", καταλογίζοντας παράλληλα κάρτα στον Κυριακίδη για "θέατρο", σε μία ομολογουμένως δύσκολη φάση. Στο 85' ο Ροντρίγκες απώλεσε κι άλλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν έχασε μοναδικό τετ α τετ, κάνοντας κακό τελείωμα με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το φινάλε με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ