2016-10-17 05:29:38
Φωτογραφία για Κύπρος: Nέο σοκ! Στο νοσοκομείο με πέτρα στο κεφάλι διευθυντής του σχολείου μετά τον ξυλοδαρμό της 16χρονης
Και ενώ στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε εξέλιξη για τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν σε σχολείο της  Λεμεσού  με τον ξυλοδαρμό μαθήτριας μπροστά στα μάτια εκατοντάδων μαθητών οι οποίοι κατέγραφαν τα όσα άσχημα γίνονταν με τα κινητά τους, νέο περιστατικό έρχεται να καταγραφεί στο ίδιο σχολείο λίγες μόλις ώρες μετά τον ξυλοδαρμό της 16χρόνης.

Δείτε Εδώ: Λυγίσαμε όλοι: Τα τρία συγκλονιστικά μηνύματα της 16χρονης που ξυλοφορτώθηκε στο σχολείο της

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία βοηθός διευθυντής του σχολείου, κατέληξε στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού αφού ενώ κατευθυνόταν προς την τάξη που διδάσκει για την παράδοση μαθήματος αλλά και για να πάρει παρουσίες άγνωστοι τον πετροβόλησαν με αποτέλεσμα μια πέτρα να τον κτυπά στο κεφάλι. Μετά από έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι την στιγμή του τραυματισμού του βοηθού διευθυντή στην αυλή του σχολείου βρισκόταν σε εξέλιξη πετροπόλεμος μεταξύ δύο ομάδων μαθητών με το υπουργείο παιδείας να διατάζει την διεξαγωγή έρευνας και για το νέο περιστατικό βίας σε σχολείο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο αγαπημένος ήρωας Ταρζάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο αγαπημένος ήρωας Ταρζάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ