2016-10-17 10:40:52
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Ένταση επικράτησε το πρωί ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στον αέρα πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1, όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις τρέχουσες εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο.

«Ο κ.Τσίπρας ανέβασε στο συνέδριο πολύ τους τόνους για το χρέος και εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι αφήνει ανοιχτή την πόρτα ηρωικής εξόδου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, με τον κ. Παπαδημούλη να απαντά ότι «εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να διευκολύνουμε τη ΝΔ να θεραπεύσει το σύνδρομο εξάρτησης με την εξουσία που έχει. Έχετε βρεθεί 1,5 χρόνο μακριά από την κουτάλα και έχετε λυσσάξει».

«Εύχομαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην κάνει τόσες δεκαετίες να γίνει πρωθυπουργός όσες ο πατέρας σας», σχολίασε στη συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης, με την Ντόρα Μπακογιάννη να αρκείται σε ένα χαμόγελο. «Οι κασσανδρικές προβλέψεις και η υπονομευτική προσπάθεια της οικογένειας Μητσοτάκη να ρίξει την κυβέρνηση θα διαψευστεί», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με την κ. Μπακογιάννη να του απαντά ότι «ο ελληνικός λαός περιμένει πως και πως να φύγετε».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ