2016-10-17 15:48:13
Φωτογραφία για Ληστεία για 650 € στα Λεχαινά από… επιπόλαιους ληστές
Στιγμές τρόμου από… ατζαμήδες ληστές βίωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 74χρονος Έλληνας με την 78χρονη σύζυγό του στα Λεχαινά, στη θέση Μοσχονέρι. Οι τρεις δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι με προφανή στόχο να τους ληστέψουν, για αυτό και τους επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας αρχικά στο πρόσωπο τον 74χρονο και στη συνέχεια χτυπώντας με άγνωστο αντικείμενο το κεφάλι της συζύγου του.

Αφού τους ακινητοποίησαν, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τελικά κατάφεραν να αρπάξουν από διάφορα σημεία το συνολικό ποσό των 650 ευρώ και στη συνέχεια μπήκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τους τρεις ληστές, όμως, μόνο οι δύο είχαν φροντίσει να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με καλσόν.

Ο… τρίτος της παρέας, όμως, ένας 55χρονος από τα Λεχαινά, μπήκε… ακάλυπτος στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο 74χρονος να συγκρατήσει τη φυσιογνωμία του και να τον αναγνωρίσει. Έτσι, λίγο πριν από τις 8 το πρωί, ο… επιπόλαιος ληστής εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Πύργου, Αμαλιάδας και Λεχαινών, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του. Οι ηλικιωμένοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου και νοσηλεύονται.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ