2016-10-17 23:00:16
Φωτογραφία για Νίκη με κατάθεση ψυχής για την ΑΕΚ στη Λάρισα
Μεγάλη νίκη με 2-1 πήρε η ΑΕΚ μέσα στο AEL FC Arena, με δύο γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Ναζλίδη. Χάρις στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του δικεφάλου και παρά τις (νέες) ποδοσφαιρικές… ανορθογραφίες του Τιμούρ Κετσπάγια στο γήπεδο (τόσο στο αρχικό σχήμα, αλλά κυρίως στις αλλαγές και στη διαχείριση του ματς), η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη, τόσο βαθμολογικής, όσο και ψυχολογικής σημασίας, ολοκληρώνοντας μάλιστα το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα (ακολούθησε και δεύτερη σωστή κίτρινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο μετά τη λήξη του αγώνα) και πλέον είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό.

Και πλέον, μετά την επιστροφή στις νίκες, δείχνει έτοιμη για τη δική της αντεπίθεση, ιδιαίτερα μετά τις αλλαγές που επίκεινται. Αλλαγές που αφορούν και την τεχνική ηγεσία, καθώς σε ένα ακόμα ματς ο Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε να κάνει πολλά λάθη στη διαχείριση του και ίσως αυτό να ήταν και το τελευταίο του στον πάγκο της ΑΕΚ, ύστερα μάλιστα και από την κατάλληλη προεργασία που έχει ήδη γίνει (άλλωστε οι «σειρήνες» από την Κύπρο τον θέλουν να επιστρέφει στην Ανόρθωση)
. Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα μπορούσε να το «καθαρίσει» πολύ εύκολα, από πολύ νωρίς, ο τεχνικός της Ένωσης κράτησε πάλι πίσω την ομάδα και έδωσε περιθώριο στη Λάρισα να διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα. Φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι η ομάδα είναι αδούλευτη σε συγκεκριμένους τομείς και απροετοίμαστη για το εκάστοτε παιχνίδι. Και αν δεν είχε την ποιότητα κάποιων παικτών της, ίσως είχε χαθεί ένα ακόμα τρίποντο.

Πηγή: aek365.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ