2016-10-19 18:23:12
Φωτογραφία για Χειρόφρενο στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω… ΟΑΣΘ
Χωρίς συγκοινωνία κινδυνεύουν να μείνουν περιοχές του δήμου Βόλβης και του πρώην επαρχείου Λαγκαδά, οι οποίες εξυπηρετούνται από οχήματα του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, αλλά μέσω χρηματοδότησης που λαμβάνει από τον ΟΑΣΘ.

Το ζήτημα ανέκυψε μετά από σχετική παρέμβαση που πραγματοποίησε στη Βουλή ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς, που μετέφερε στον υπουργό Υποδομών  και Μεταφορών την καταγγελία της διοίκησης του ΚΤΕΛ ότι εντός 15νθημερου θα σταματήσουν τα δρομολόγια που εξυπηρετούν περιοχές του νομού, λόγω έλλειψης χρημάτων για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του δ.σ. του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης στη Thessnews, πρόκειται για το ποσό των 1,5 εκ. ευρώ που δεν έχει δοθεί στην εταιρεία, προκειμένου να πραγματοποιούνται τα συγκεκριμένα δρομολόγια με αστικό εισιτήριο αντί του ΟΑΣΘ, λόγω της έλλειψης στόλου για τα συγκεκριμένα δρομολόγια από τον ίδιο τον Οργανισμό.


«Από την 1/1/2001 υπάρχει μια σύμβαση με τον ΟΑΣΘ προκειμένου να πραγματοποιούμε τα δρομολόγια των περιοχών του δήμου Βόλβης και του πρώην επαρχείου Λαγκαδά με αστικό εισιτήριο. Επειδή δεν πληρώνεται ο ΟΑΣΘ από τη δική του σύμβαση με τη σειρά του δεν λαμβάνουμε χρήματα ούτε και εμείς εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες περίπου», εξηγεί ο κ. Τριανταφυλλίδης στη Thessnews.

Με αυτήν την κατάσταση όπως λέει το χειρόφρενο είναι αναπόφευκτο, αλλά αφορά την ενδονομαρχιακή συγκοινωνία και όχι τα υπόλοιπα δρομολόγια τα οποία θα εκτελούνται κανονικά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις 27 Οκτωβρίου το νέο MAC Pro?
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις 27 Οκτωβρίου το νέο MAC Pro?
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ