2016-10-20 09:17:16
Φωτογραφία για Ο Τραμπ αρνείται να αποδεχεί την ήττα, αδειάζοντας την κόρη του!
Πάντως ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε ότι αν χάσει θα είναι γιατί απέτυχε ο ίδιος Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η νέα τακτική του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος φαίνεται ότι θα αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών μόνο αν κερδίσει... Διαφορετικά εκτιμά ότι οι κάλπες θα είναι στημένες και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα αποδεχθεί την ήττα του!

Απειλώντας να ανατρέψει έναν βασικό πυλώνα της αμερικανικής δημοκρατίας, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε βράδυ να δηλώσει ότι θα δεχθεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν χάσει από την Χίλαρι Κλίντον. Η υποψήφια των Δημοκρατικών χαρακτήρισε την αντίσταση του Τραμπ «τρομακτική».

Ο Τραμπ έχει επανειλημμένως πει πριν την χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση ότι οι εκλογές «θα είναι στημένες». Όταν ερωτήθηκε εάν θα δεχόταν τα αποτελέσματα, είπε: «Θα σας πω τότε. Θα σας κρατήσω σε αγωνία».

Ωστόσο η κόρη του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου δήλωσε ότι ο πατέρας της θα σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Βέβαια ο ίδιος την διέψευσε στη διάρκεια της τηλεμαχίας με τη Χίλαρι Κλίντον αφού αρνήθηκε να απαντήσει κατηγορηματικά σε ερώτηση του δημοσιογράφου.


Η Ιβάνκα Τραμπ είχε αναφέρει νωρίτερα ότι ο πατέρας της θα σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών, και εάν φανεί ότι έχει χάσει τη μάχη για την προεδρία, θα αναγνωρίσει τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον.

Η μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ δήλωσε στη Σύνοδο Κορυφής των Ισχυρότερων Γυναικών, που διοργανώνει το περιοδικό Fortune, ότι ο πατέρας της «πάντα θα κάνει αυτό που είναι το σωστό».

Πάντως ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε ότι αν ο Ντόναλντ Τραμπ χάσει τις εκλογές, δε θα είναι επειδή αυτές είναι «στημένες» αλλά επειδή «ο ίδιος απέτυχε»...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ