2016-10-20 15:52:18
Φωτογραφία για Στην Fairfax μονάδες της AIG!
Η AIG ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε συμφωνίες με την Fairfax Financial Holdings Limited για την πώληση μονάδων της στη Λατινική Αμερική και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις συμφωνίες, η AIG θα πουλήσει στην Fairfax τις δραστηριότητές της στην Αργεντινή, τη Χιλή, την Κολομβία, την Ουρουγουάη, τη Βενεζουέλα και την Τουρκία. Η Fairfax θα αποκτήσει επίσης, δικαιώματα ανανέωσης για το χαρτοφυλάκιο της AIG στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και ειδικότερα στη Βουλγαρία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία, ενώ θα αναλάβει και τα λειτουργικά περιουσιακά στοιχεία και τους εργαζομένους της AIG στις περιοχές αυτές.

Όπως ανακοίνωσε η AIG, το συνολικό αντίτιμο υπολογίζεται περίπου στα $240 εκατ. σε μετρητά ενώ κάθε συναλλαγή υπόκειται στις σχετικές κανονιστικές εγκρίσεις.

Με την κίνηση αυτή, η Fairfax θα καταστεί ο κύριος στρατηγικός εταίρος του πολυεθνικού δικτύου που θα εξυπηρετεί τους πελάτες της AIG σε αυτές τις χώρες ενώ θα υποστηρίζεται από την εμπειρία της AIG.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ