2016-10-21 18:19:07
Φωτογραφία για H BMW 507 του Elvis ζει και είναι πιο όμορφη από ποτέ! [video]
Μόλις πέφτει στο τραπέζι το όνομα Elvis το ενδιαφέρον αλλάζει. Ο μύθος της μουσικής των 60s ακόμα και σήμερα προσελκύει το ενδιαφέρον. Όποτε η αναπαλαίωση του αυτοκινήτου του Elvis, έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πέρα από το γεγονός πως η BMW 507 είναι ένα πολύ σπάνιο μοντέλο.

Η συγκεκριμένη BMW 507 θεωρείτο για πολλές δεκαετίες χαμένη. Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, χωρίς κινητήρα και κιβώτιο, πριν πέσει στα χέρια του συλλέκτη Jack Castor. Ο Jack δεν προσπάθησε να ανακατασκευάσει μόνος του το αυτοκίνητο, μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον μάταιο. Έτσι το έστειλε στην Γερμανία στο επίσημο τμήμα της εταιρίας, BMW Group Classic, για να γίνει μια από τις πιο δύσκολες και ενδιαφέρουσες αναπαλαιώσεις, στην ιστορία της εταιρίας.

Αν μπορούσε να μιλήσει, σίγουρα αυτή η BMW θα είχε πολλές ιστορίες να πει. Για παράδειγμα ο Elvis άλλαξε το αρχικά λευκό χρώμα σε κόκκινο, επειδή οι fans το λέρωναν συνεχώς με κραγιόν, φιλώντας το, όπως αφηγείται ο Klaus Kutscher, υπεύθυνος αναπαλαίωσης του BMW Classic. Το αυτοκίνητο στην συνέχεια βάφτηκε μαύρο και ξανά κόκκινο! Ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ επίσης είχε αντικαταστήσει τον αρχικό κινητήρα των 3,2 lt. με έναν V8 της Chevrolet. Για να γίνει η μετατροπή κόπηκε το πλαίσιο ενώ τοποθετήθηκαν και διαφορετικά όργανα στο ταμπλό.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ