2016-10-22 04:36:14
Φωτογραφία για Η Sainsbury’s μεγαλώνει, η Tesco ανησυχεί
Στο άνοιγμα μικρών καταστημάτων – inshop stores – Habitat προχωρούν τα βρετανικά Sainsbury’s, καθώς και περίπου 30 εκπτωτικών καταστήμάτων λιανικής, Argos έως και τα Χριστούγεννα, μετά την εξαγορά της Home Retail Group έναντι 1,4 δισ. λιρών.

Σημειώνεται ότι τα Argos διαθέτουν γκάμα προϊόντων, που ξεκινάει από είδη τεχνολογίας και καταλήγει σε ρούχα, κοσμήματα και ρολόγια, παιχνίδια, είδη σπιτιού, ακόμα και βρεφικά. H συγκεκριμένη κίνηση εξαγοράς, όπως αναμενόταν, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΤΕSCO.

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Tα 30 καταστήματα Argos θα έρθουν να προστεθούν στα ήδη 20 υπάρχοντα, καθώς ξεκινάει η διαδικασία ένταξής τους στην αλυσίδα. Επίσης, πέντε καταστήματα Habitat θα ενσωματωθούν στο δίκτυο της Sainsbury κατά τους προσεχείς μήνες, τα οποία θα προσφέρουν περισσότερα από 600 διαφορετικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ειδών φωτισμού και σπιτιού, επίπλων, ειδών κουζίνας της Sainsbury.


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΑ ΜΗ ΕΔΩΔΙΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Mετά τη συγκεκριμένη εξαγορά, η Sainsbury είναι πλέον η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου σε μη εδώδιμα προϊόντα και η δεύτερη στα τρόφιμα, καθώς απασχολεί 195.000 υπαλλήλλους και διαθέτει περισσότερα από 2.000 σημεία πώλησης συμπεριλαμβανομένων των σούπερ μάρκετ, των καταστημάτων Argos, καθώς και τρία flagship καταστήματα Habitat.

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Σε απάντηση της συγχώνευσης των Argos, η μεγάλη ανταγωνίστρια και ταυτόχρονα πρώτη σε πωλήσεις αλυσίδα της Μεγάλης Βρετανίας, TESCO, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σκοπεύει ενόψει Χριστουγέννων να προχωρήσει σε εκπτωτική πολιτική αναφορικά με τα παιχνίδια, τα οποία διαθέτει μέσω των καταστημάτων της. Συνολικά, όμως, προχωράει σε αναθεώρηση των τιμών της για περισσότερα από 8.000 προϊόντα, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τοκύμα, που δημιουργεί η συγχώνευση της Argos με τη Sainsbury.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ