2016-10-22 08:22:10
Φωτογραφία για Η ρωσική παραγωγή αργού θα φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ το 2017
Η Ρωσία θα παράγει 548 εκατ. τόνους (11 εκατ. βαρέλια την ημέρα) πετρελαίου τον επόμενο χρόνο, ποσότητα που αποτελεί ρεκόρ στη μετασοβιετική εποχή, ωστόσο η Μόσχα συνεχίζει να θέλει να μειωθεί η παγκόσμια παραγωγή εν μέσω αδύναμων τιμών, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ.

Η Ρωσία, ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, αναμένει ότι τα μέλη του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) θα βρουν κοινό έδαφος για τον περιορισμό της παραγωγής αργού. Η επόμενη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ έχει προγραμματιστεί για τις 30 Νοεμβρίου.

Πριν τη συνεδρίαση, ο Νόβακ θα πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια, μεταξύ των οποίων στη Σαουδικής Αραβίας το Σαββατοκύριακο και τη Βιέννη την επόμενη εβδομάδα.

Δήλωσε ότι θα καταθέσει «κάποιες» προτάσεις στη συνεδρίαση με τον Σαουδάραβα ομόλογό του και ότι πιστεύει πως συνεχίζει να είναι απαραίτητο ένα πάγωμα της παραγωγής. Αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις προτάσεις.

Ερωτηθείς για την ανάγκη να υπάρξει πάγωμα της παραγωγής, δήλωσε: «Ναι, αυτή είναι η βασική μας θέση, δεν έχει αλλάξει». Ο Νόβακ δήλωσε ότι θα συζητήσει τον συντονισμό στις αγορές πετρελαίου με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΠΕΚ Μοχάμεντ Μπαρκίντο την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ