2016-10-22 10:03:25
Φωτογραφία για Δωρεάν μπογιά για βάψιμο σπιτιών παραχωρεί υπό όρους ο Δήμος Πάφου
Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για μια ευπρεπή και καθαρή πόλη, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος  "Βάφω το σπίτι μου, καθαρίζω τη γειτονιά μου, ομορφαίνω την πόλη μου".

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι δημότες Πάφου των οποίων τα σπίτια παρουσιάζουν εξωτερική εμφάνιση που χρήζει βαφής, αφού υποβάλουν σχετική αίτηση και τεχνικός του Δήμου πιστοποιήσει ότι οι εξωτερικές όψεις του κτηρίου – που είναι οι μόνες που καλύπτονται – χρήζουν βαφής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Πάφου προσφέρει δωρεάν συγκεκριμένη ποσότητα μπογιάς, ανάλογα με τη συνολική εξωτερική επιφάνεια κάθε σπιτιού.

Τα εργατικά, καθώς και όλα τα έξοδα για τις απαιτούμενες προπαρασκευαστικές εργασίες, θα αναλαμβάνονται, προστίθεται στην ανακοίνωση, εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.

Το χρώμα θα συμφωνείται εκ των προτέρων και θα βασίζεται στα δεδομένα της κάθε περιοχής.


Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το έργο δεν αρχίσει ή δεν ολοκληρωθεί, ο Δήμος θα έχει το δικαίωμα να απαιτήσει αποζημιώσεις.

Αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν ομαδικά για μια συγκεκριμένη γειτονιά, θα τυγχάνουν προτεραιότητας.

Προστίθεται ακόμη πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι ιδιόκτητων οικιών,  για τις οποίες ο ιδιοκτήτης κατέχει όλες τις σχετικές άδειες, ενώ η οικία για την οποία υποβάλλεται η αίτηση θα πρέπει να έχει ανεγερθεί πριν από το 2010.

Η πρώτη φάση του προγράμματος αρχίζει άμεσα και ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2016, με την αξιολόγηση όλων των αιτήσεων και την έναρξη των εργασιών βαψίματος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ