2016-10-23 07:13:18
Φωτογραφία για Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων στο Ελληνικό ΠΚΕΕΥΕ
Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Πολυεθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης, άλλο ένα Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων έφτασε στο τέλος του. Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια συνόρων, όσο και πραγματοποίηση πρακτικής επίδειξης μέσων που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια συνόρων.

Στο σχολείο συμμετείχαν 29 εκπαιδευόμενοι από 3 διαφορετικές χώρες (Βουλγαρία, Ιταλία και Ελλάδα ), Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες, επαγγελματίες και μη του χώρου της ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, η πρακτική επίδειξη υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές του Λιμενικού της Θεσσαλονίκης, του τελωνείου Ευζώνων και της Γ¨ ΚΝΟ (Θεσ/νικη).

Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών συμμετείχε στο Σχολείο αυτό με το μέλος του ΔΣ Μιχάλη Φωκά, ο οποίος επέστρεψε με άριστες εντυπώσεις και μεγάλο ενθουσιασμό. Η διοίκηση του Συνδέσμου επιδιώκει την βελτίωση της ετοιμότητας των μελών του Εφ. Αξκών για την καλύτερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και ιδιαίτερα για την ασφάλεια των συνόρων μας.

 

Ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας

Απόστολος Βερέμης
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ