2016-10-23 14:36:26
Φωτογραφία για ΜΠΟΤΙΑ : ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Το μήνυμά του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έστειλε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα κατάφερε και έδειξε πρόσωπο στην αρχή της χρονιάς που τα πράγματα ήταν... δύσκολα.

«Ήταν μια ιδανική αρχή για εμάς. Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ σε δέκα λεπτά, βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη, κάτι που μας βοήθησε πολύ να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας για τον επόμενο αγώνα. Το θετικό για εμάς ήταν ότι πήραμε τη νίκη και τρεις σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια στην Ευρώπη. Θέλουμε να προκριθούμε στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και η νίκη ήταν απαραίτητη για εμάς», είπε ο Ισπανός στόπερ στην «Real News» μετά τη νίκη με την Αστάνα και συνέχισε αναφορικά με το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Το γνωρίζαμε και σε αυτό το επίπεδο οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Όμως, δεν παίξαμε μόνο εμείς για το Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και ο ΠΑΟΚ είχε αγώνα και ταξίδι κι έτσι θα είναι και γι΄ αυτούς δύσκολο. Εμείς, πάντως, κοιτάζουμε τους αγώνες έναν-έναν και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Νομίζω πως αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη».


Για τις λύσεις που έχει ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα είναι καλό για τον προπονητή, αλλά και για εμάς. Είναι σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι θα πάρει τις ανάσες του, ότι μπορεί να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος όταν πρέπει. Εμείς έχουμε πολλές λύσεις κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο ματς με την Αστάνα. Πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όσο περνά ο χρόνος θα το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αμφισβήτηση: «Η αλήθεια είναι πως δοκιμαστήκαμε αρκετά στην αρχή της χρονιάς, αλλά καταφέραμε να δείξουμε το καλό μας εαυτό και να συνέλθουμε γρήγορα. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και να πάρουμε νίκες που θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η γη σαν ζωγραφιά! [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η γη σαν ζωγραφιά! [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ