2012-05-18 07:51:05
Φωτογραφία για Περιμένει απαντήσεις ο Ολυμπιακός, standby ο Κούπερ
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των νταμπλούχων, περιμένοντας παράλληλα απαντήσεις από Ισπανό ή Γάλλο τεχνικό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay, το όνομα του Χουάν Μαρτίνεθ της Λεβάντε βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στο οποίο υπάρχει ρήτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Δεν έχουμε μιλήσει αυτές τις ημέρες με τον Ολυμπιακό. Φυσικά και θα ήταν ανοιχτός για μία ομάδα Champions League, θα τον ενδιέφερε», τόνισε o Εφρέν Πατσόν, εκπρόσωπος του Μαρτίνεθ.

Παράλληλα, στην «ερυθρόλευκη» λίστα είναι και οι Σαντοβάλ και Τζούκιτς, την ίδια ώρα που ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι… standby, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που αναζητά ο Ολυμπιακός, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως πέρσι είχε φτάσει μια… ανάσα από τον Πειραιά, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει μπει «σφήνα» η Μπεσίκτας, ωστόσο ο Κούπερ προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και στην χώρα μας, από όπου είχε περάσει ως τεχνικός του Άρη.

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, και του Έκτορ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως ο «Κάνιο» θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στο «λιμάνι».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ