2016-10-25 14:49:08
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Ιστορία ενός ζευγαριού - Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωή τους... [photos]
Όποια κι αν είναι η ιστορία ή η κατάσταση σας, υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας. Όπως κι αν το βλέπετε, η ζωή είναι μικρή… αλλά είναι και μια όμορφη ευκαιρία να αγαπήσετε.

Ο 58χρονος Jim Minnini από το Ontario μπήκε στο νοσοκομείο στις αρχές του μήνα, καθώς η τρίτη του μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα πήρε άσχημη τροπή. Αυτή την φορά ήταν οριστικό. Τη μέρα που μπήκε στην εντατική, η αγαπημένη του γυναίκα, Cindy, έπαθε καρδιακή προσβολή. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά όχι στις ίδιες εγκαταστάσεις με τον άντρα της που πέθαινε.

Οι συντετριμμένοι γιοι τους, Chris και Matthew, αναγκάζονταν να περνάνε χρόνο και στα δύο νοσοκομεία, προσπαθώντας να δουν τους γονείς τους όσο περισσότερο γινόταν. Αλλά όταν ο Jim έμαθε την κατάσταση της γυναίκας του, κατάλαβε ότι ήθελε να την δει. Μην μπορώντας να μιλήσει, πέρασε ώρες προσπαθώντας να γράψει ένα σημείωμα στις νοσοκόμες λέγοντας ότι ήθελε να δει την γυναίκα του.


Ο Matthew είπε, “Το πρώτο γράμμα έμοιαζε με ένα παράξενο W. Προσπαθούσε να γράψει wife (γυναίκα) και το είχε κυκλώσει.” Μόλις το προσωπικό του νοσοκομείου κατάλαβε, έδρασαν άμεσα για να τους φέρουν κοντά. Ο Dr. Chris Parker, από το Kingston Hospital, στο οποίο μεταφέρθηκε η Cindy, είπε:

“Φαινόταν τόσο απλό να μπορέσουμε να φέρουμε κοντά δύο ανθρώπους, ειδικά από την στιγμή που και οι δύο ήταν πολύ άρρωστοι.”

Μόλις σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της Cindy, οι γιατροί την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Jim. Ήταν ακόμα υπό την επήρεια ηρεμιστικών όταν ο Jim μεταφέρθηκε στο νέο της δωμάτιο. Της κράτησε ήσυχα το χέρι όσο κοιμόταν. Όταν η Cindy κατάλαβε τι γινόταν, ο αγαπημένος της σύζυγος εδώ και 24 χρόνια είχε πεθάνει.

Ο Chris τράβηξε φωτογραφίες του αχώριστου ζευγαριού έτσι ώστε η μητέρα του να έχει μια ανάμνηση από τις τελευταίες τους στενάχωρες αλλά όμορφες στιγμές.

Ο Chris είπε για την στιγμή και για την επιθυμία του πατέρα του: “Θα συνέχιζε να προσπαθεί. Δεν θα έφευγε αν δεν κατάφερνε να της πει αντίο. Δεν θα έφευγε από αυτόν τον κόσμο μέχρι να έλεγε αντίο. Αυτό ήθελε, αυτό ήταν το μόνο που ήθελε και μόλις το πήρε μπόρεσε να φύγει ήρεμα.”

“Βλέποντας τους, ήξερες ότι ήταν όλα καλά. Καταλάβαινες ότι άξιζε, καταλάβαινες ότι αυτό ήθελε. Ήταν μια μάχη το να προσπαθεί και να καταφέρει να πει ότι ήθελε να δει την μαμά μου μέχρι που τελικά την είδε”, είπε ο Chris.

Η Cindy Minnini είναι πλέον σπίτι και αναρρώνει και είπε ότι οι τελευταίες της φωτογραφίες με τον Jim την βοήθησαν να ηρεμήσει. Καθώς μητέρα και γιοι προσπαθούν να συνεχίζουν, φαίνεται ότι η πραγματική αγάπη του Jim και της Cindy θα βοηθήσει την οικογένεια να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που έρχονται.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ