2016-10-26 09:17:06
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Πήδηξε στο κενό με τους 2 γιους του αγκαλιά
Με τα δύο αγοράκια στην αγκαλιά του πήδηξε από γέφυρα δίπλα στον ποταμό Wanaque στο New Jersey ο 37χρονος John Spincken που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του O 37χρονος, όπως εκτιμά η αστυνομία, είχε τους δύο γιους του αγκαλιά. Οι αρχές βρήκαν θανάσιμα τραυματισμένο τον John Spincken, καθώς είχαν ειδοποιηθεί για πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας το βράδυ της Δευτέρας.

Οι δύο γιοι του, ηλικίας 3 και 1, βρέθηκαν κοντά στο πτώμα του ζωντανά. Είχαν υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς αλλά αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας αυτοκινήτων εμφανιζόταν δοτικός πατέρας στο facebook.

"Είμαι μπαμπάς! Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!" έγραφε στις 5 Οκτωβρίου 2013 μετά τη γέννηση του μεγαλύτερου γιου του. Στην Ημέρα του Πατέρα στις 21 Ιουνίου 2015 ο Spincken έγραφε για το πόσο σημαντική απόφαση είναι να κάνεις παιδί.

Λίγο πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ο 37χρονος είχε μαλώσει με τη σύζυγό του Fara Araullo, ενώ είχε ιστορικό παραβάσεων της περιοριστικής εντολής για ενδοοικογενειακή βία που είχε εκδοθεί το 2003.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ