2012-05-18 09:10:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστρια περί της τιμής του ασημιού
Πρόσφατα πήγα να αγόρασω ένα ασημένιο δακτυλίδι από κατάστημα της παλιάς πόλης στα Χανιά. Εκεί με ενημέρωσαν ότι φέτος η τιμή του ασημιού έχει διπλασιαστεί (!)... κι γι' αυτό τα ασημένια κοσμήματα είναι πολύ πιο ακριβά από ότι πέρυσι. Βέβαια η κοπέλα στο κατάστημα ήταν ειλικρινής κι ότι κομμάτι της είχε μείνει από την περυσινή σεζόν το είχε με την παλιά τιμή. Χάρηκα που το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ειλικρινές με τους πελάτες του κι δεν προσπαθεί να αισχροκερδίσει εις βάρος τους.

Συνέχισα την βόλτα (και παράλληλα έρευνα αγοράς) στην παλιά πόλη κι μπήκα σε αρκετά άλλα καταστήματα όπου με λύπη διαπίστωσα ότι δεν ακολουθούσαν την τακτική του πρώτου καταστήματος αλλά είχαν όλα τους τα κοσμήματα σε ανεβασμένες τιμές. Φυσικά ο κόσμος δεν είναι χαζός, ξέρει ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει στοκ στα μαγαζιά από προηγούμενες σεζόν (οπού τονίζω η τιμή του ασημιού ήταν υποδιπλάσια).

Είναι λυπηρό που σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς κάποιοι προσπαθούν να "κλέψουν" κι να εξαπατήσουν τους πελάτες τους, κι πόσο μάλλον τους Χανιώτες που τους στηρίζουν τόσα χρόνια. Θα ήθελα να ζητήσω την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών. Φτάνει πια η κοροιδία. Ας είμαστε ειλικρινείς με τους πελάτες μας. Αυτό θα βοηθήσει τόσο τα οικονομικά ενός καταστήματος όσο κι τη δημοτικότητα του στην τοπική κοινωνία.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ